- Vi ga svar på tiltale

Arsenal og Manchester United vant sine kamper i helgen, og la dermed press på Liverpool foran gårsdagens kamp mot Swansea. Men Joe Allen mener at Liverpool-spillerne ga svar på tiltale ved å vinne på Liberty Stadium.

- Vi tok de tre poengene, og det var hovedsaken, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Men vi måtte helt klart ned i kjelleren. Spesielt i første omgang, da Swansea var det beste laget. Da gjorde vi det veldig vanskelig for oss selv, fortsetter waliseren.

- Vi var nok litt heldige som ikke ble liggende under. Men heldigvis klarte vi å omstille oss i pausen.

- Slik vi hadde spilt var det viktig at vi klarte å gå til pause med 0-0. Vi gikk ut i annen omgang og presterte mye bedre, og tok de tre poengene.

Brendan Rodgers benyttet pausen til å forandre på diamanten på midtbanen, for å stikke kjepper i hjulene for vertene. Det ga en umiddelbar effekt.

- Manageren sa vi måtte bli bedre på alle områder, og det var greit nok. Vi hang ikke helt med i første omgang. Vi justerte på et par ting, og begrenset dem til svært få sjanser i annen omgang, samtidig som vi selv scoret.

Selv gjorde Allen en ny god kamp på Liverpools midtbane, og midtbanespilleren føler seg i fin form om dagen.

- Jeg har mange ganger snakket om effekten skader kan ha på prestasjonene dine. Når du får spille jevnlig kommer du også i form.

- Heldigvis holdt min siste skade meg ute i bare en kamp. Vi var ganske sikre på at det ville bli bare den ene kampen. Det var flott å være tilbake, og være en del av et lag som vant.

Liverpool er nå ubeseiret på sine siste 13 kamper i Premier League. De har ikke tapt siden nederlaget for Manchester United i midten av desember. På søndag har Allen og hans lagkamerater muligheten til å revansjere nettopp det nederlaget, når United kommer til Anfield.

- Det blir en viktig kamp, det er sikkert, sier midtbanespilleren.

- Det er en kamp som vi spillerne alltid ser frem til. Det var viktig at vi ga svar på tiltale med å ta tre poeng selv, etter at de vant i helgen. Dermed puster vi dem fortsatt i nakken.

SE JOE ALLENS PROFIL PÅ LIVERPOOL.NO.