– Vi gleder oss til kampen

Etter tre strake seire ser Jürgen Klopp og hans disipler frem til morgendagens møte med Crystal Palace.

– Vi ser frem til neste kamp, fordi vi føler oss i god form for øyeblikket. Vi har mer selvtillit. Vi har hatt gode resultater, og vi ønsker oss gode resultater i fremtiden. Den beste sjansen til å oppnå det, den eneste sjansen faktisk, er ved å spille mot andre lag. Derfor ser vi frem til neste kamp, som er i morgen. Vi er klare, bebudet Klopp, trass i at laget hans ikke kom hjem fra Russland før klokken 04.00 natt til fredag.

– Vi har spilt kamper, og vi har snakket om kampene. Vi har hatt møter, hvor vi har analysert kampene, og vi har hatt gode treningsøkter. Vi har ikke trent med høy intensitet selvsagt, for det er ikke mulig når det bare er tre dager mellom kampene, fortsatte tyskeren.

– Du må tenke på hva du skal si til spillerne. Vi føler oss i god form, og vet vi har et ansvar for å levere varene i neste kamp.

– Vi må være forberedte på hva som venter oss mot Crystal Palace, og kanskje kan vi dra nytte av våre erfaringer fra de foregående kampene. Om mulig må vi gjøre det, og forsøke å spille fotball.

En fordel å være fersk

Crystal Palace slo Liverpool i begge kampene forrige sesong.

– Noen ganger er det godt å være fersk. Noen fortalte meg at vi har en spesiell historie med Crystal Palace, men jeg føler ikke noe spesielt når jeg hører det. Det er bare fotball.

- Både i livet og i fotball kan du tape stort, men når du gjør det må du reagere på riktig måte. Dersom du ikke har reagert på riktig vis ennå, bør du gjøre det i morgen. Slå tilbake.

– Kan vi nytte oss av tidligere erfaringer, bør vi gjøre det. Men ingen trenger å frykte denne motstanderen. Det er ikke umulig å slå Crystal Palace. Det er selvsagt en utfordring, men de som analyserer kampene for oss gjør en ganske god jobb, så vi føler alltid at vi er godt forberedt på det som venter oss.

– Vi har lange møter sammen. Vi kan ikke trene så lenge, men vi kan bruke resten av dagen til å jobbe så lenge vi måtte ønske. Vi vet alt vi trenger å vite om Crystal Palace, så jeg føler ikke dette er nytt for meg, fordi jeg har svært mye informasjon.

– Kanskje kommer Palace til å gjøre forandringer i en eller to posisjoner, men de har oppnådd gode resultater og har spilt godt, så de kommer kanskje til å spile med samme formasjon. Vi kjenner til deres styrker, og de må vi være oppmerksomme på. Men dette er fotball, og akkurat nå har vi en god sjanse til å vinne. Vi må begynne å tro nå, og så gjøre det i morgen.

LES OGSÅ: Coutinho og Lallana er friske og raske