- Vi har en fordel

Manchester City-manager Manuel Pellegrini erkjenner at Liverpools sene retur fra Tyrkia er en fordel for hans lag i søndagens kamp på Anfield.

Brendan Rodgers sitt mannskap fikk bare 54 timer på å komme til hektene etter kraftangstrengelsen på Atatürk Stadium, etter at de landet på John Lennon-flyplassen i Liverpool klokken 04.20 i natt. Da hadde de røde vært gjennom både ekstraomganger og en dramatisk straffespark-konkurranse, før flyreisen hjem ble halvannen time forsinket etter at jublende Besiktas-fans blokkerte motorveien til flyplassen.

City har til sammenligning fire hele dager på seg til å komme til hektene etter Champions League-tapet for Barcelona.

- Jeg mener vi helt klar har en fordel. Men fordelen trenger ikke være avgjørende, for jeg er av den formening at det som er avgjørende er prestasjonen på kampdagen, siteres Pellegrini av Daily Express.

- Men vi har selv vært med på å spille i Europa League, og når du kommer tilbake på fredag er det ikke den beste oppladningen foran en kamp, fortsetter City-manageren.

- Det er veldig viktig for oss å slå Liverpool, for de er et sterkt lag og Anfield er alltid et vanskelig sted å besøke.

City vil ha Yaya Toure tilbake på midtbanen etter at han var suspendert i midtukekampen mot Barcelona, mens spissen Wilfried Bony kan komme til å starte sin første City-kamp etter to innhopp fra benken.