- Vi har fortsatt et lag som er sterkt nok

Den reduserte Liverpool-troppen som reiste til Istanbul tidligere i dag er bra nok til å slå Besiktas ut av Europaligaen, mener manageren. Han var forberedt på at Demba Ba skulle bli klar.

Overfor et lite pressekorps i Tyrkias største by, Istanbul, bekrefter Brendan Rodgers at han må klare seg uten hele åtte førstelagsspillere. Philippe Coutinho trente i formiddag, men er ikke med sørover etter å ha startet samtlige kamper siden Champions League-exiten i desember.

I tillegg er Mamadou Sakho, Jordan Henderson, Glen Johnson, Lucas Leiva, Steven Gerrard, José Enrique og Lazar Markovic ikke med til byen og stadion hvor Liverpool sist vant Champions League.

– Vi har noen skader, men vi har fortsatt et lag som er sterkt nok til å få jobben gjort her. De som kommer inn vet hvordan det kollektive fungerer, og vi forventer at det fortsetter, sier nordiren.

Les også: Emre Can starter trolig på midtbanen

For hjemmelaget er Gökhan Töre og toppscorer Demba Ba friskmeldte foran returkampen. Ba stod over med en liten skade da Besiktas mistet førsteplassen i den tyrkiske toppdivisjonen i helga, men Rodgers sier han og Liverpool hele tiden regnet med at 29-åringen skulle bli klar.

– Det er noe vi forventet og forberedte oss til. Men vårt fokus er på oss selv. Vi respekterer motstanderen, og vi er klar over at dette er en vanskelig kamp, men vi har spilt veldig bra på bortebane.