- Vi har ikke tatt ferie ennå

Visekaptein Jordan Henderson er oppsatt på å vise supporterne at spillerne ikke har tatt ferie ennå, når Liverpool gjester Stoke i ettermiddag.

- Det kan være lett å tenke ferie mot slutten av sesongen, men treningene denne uken har vært veldig gode. Alle har jobbet hardt. Jeg synes vi har jobbet godt, om jeg skal være ærlig, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Stemningen har vært veldig positiv. Vi var selvsagt skuffet over resultatet og prestasjonen vår mot Crystal Palace, og spesielt andreomgangen. Nå må vi sørge for at vi reiser til Stoke med riktig fokus, slik at vi kan avslutte sesongen med en god prestasjon og ta de tre poengene, legger visekapteinen til.

- Vi ønsker en reaksjon på det som skjedde forrige helg. Alle var skuffet, så responsen har vært god denne uken. Vi har vært gode på trening, noe vi ønsker å ta med oss inn i kampen og avslutte sesongen på positivt vis.

Stoke blir nummer 9 i årets Premier League, og har hatt en god sesong under Mark Hughes sin ledelse.

- Stoke er et godt lag, som har spilt god fotball gjennom hele sesongen. De spiller annerledes enn den gamle Stoke-stilen, for nå spiller de god fotball samtidig som de også kan være direkte. De har noen gode spillere, slår Henderson fast.

- Det blir en vanskelig kamp for oss, ikke minst fordi vi spiller på bortebane. Men vi er et godt lag, med gode spillere, så klarer vi å reise dit og spille opp mot vårt beste vet jeg at vi kan få et godt resultat.

- Men det er jeg sikker på at Stoke også er ute etter å få. Det er deres siste hjemmekamp, og de ønsker å avslutte med stil. Jeg tror ikke vi får se en kamp der spillerne har ferien i tankene, for begge lag vil ønske å vinne og avslutte sesongen godt, slik at vi får god følelse foran neste sesong.