- Vi har oppskriften til å oppnå noe spesielt

Adam Lallana sier at de nye spillerne allerede er godt etablert og han tror Liverpool har en god oppskrift for suksess denne sesongen.

- Dette er en viktig periode for oss, slo Adam Lallana fast overfor pressen i Australia, etter at han selv fikk ødelagt mye av oppkjøringen i fjor med skade.

- Det var frustrerende forrige sesong, men jeg ser nå fram til å få så mye spilletid som mulig. Vi har fått en glimrende velkomst her og jeg ser frem til å spille foran 50.000 i morgen og den atmosfæren det vil gi.

- Vi håper å gjøre det bedre enn forrige sesong, det gjelder både meg personlig og laget. Som tidligere nevnt var jeg plaget av mange skader forrige sesong og derfor konsentrerer jeg meg nå om å bli i ekstra sterk fysisk form denne sommeren.

- Jeg har sett at troppen allerede begynner å bli sammensveiset, og det er en god kjerne. Vi har oppskriften til å oppnå noe spesielt denne sesongen.

- Han er en utmerket proff, fortsatte Adam på spørsmål om James Milner.

– Det viser hvilke hensikter klubben har. Han har vunnet Premier League, han har over 50 landskamper for England. James Milner er en utmerket rollemodell for de yngre spillerne.