- Vi kan ikke si oss fornøyd med semifinale

Formsterke Christian Benteke mener Liverpool er favoritter på Wembley til søndag, men at Aston Villa med ny manager og et ungt lag vil spille uten frykt.

- Det første han sa var at vi måtte spille uten frykt, sier Benteke til thefa.com om Tim Sherwood, ny manager hos Aston Villa. På søndag ettermiddag møter Villa Liverpool til semifinale, og den store spissen er i kanonform med sju mål på de siste fem kampene.

- Han har karisma og selvtillit og han har ikke bare gitt meg men hele troppen fornyet selvtillit. Han har gitt oss frihet.

- Jeg var ute lenge med skade og jeg visste det ville ta tid før jeg var tilbake i form igjen. Jeg trente hardt og gjorde det jeg kunne for å komme i kampform, men kroppen må få tid til hente seg inn igjen og kanskje var det derfor jeg ikke scoret tidligere.

- Angripere lever av å score mål. Hvis en spiss ikke kan score regelmessig vil han ikke gjøre den jobben han er satt til. Når du spiller i England er det press på deg hver uke, men det er greit for meg.

- Før den nye manageren kom kunne det være at jeg spilte bra men ikke kom til mange sjanser, men nå kommer jeg til sjansene.

- Alle er motiverte og vil prøve å gjøre det de kan for at vi kan komme til finalen, fortsetter 24-åirngen om søndagens kamp på Wembley.

- For øyeblikket er selvtilliten i laget høy. Vi kan ikke si oss fornøyde med semifinale, du ønsker å komme deg helt til finalen.

- Det er klart at Liverpool vil være favoritter, men ute på banen er det alltid en 50-50 sjanse. Vi kommer til å få noen sjanser. Jeg føler meg bra og ønsker å hjelpe laget.