- Vi kan konkurrere med de beste

Martin Skrtel mener at 0-0 på Emirates er et bevis på at Liverpool kan hamle opp med hvem som helst denne sesongen.

Liverpool fikk med seg ett poeng fra en underholdende 0-0 kamp i London, hvor lagene dominerte hver sin omgang.

- Det var to veldig forskjellige omganger. I første omgang var vi bedre enn dem. Vi hadde et skudd i tverrliggeren, vi hadde et skudd i stolpen og keeperen deres gjorde noen gode redninger, sier Skrtel i en kommentar til Liverpool Echo.

- Etter pause holdt Arsenal bedre på ballen og skapte noen sjanser, men vi forsvarte oss godt, og jeg er glad de ikke fikk mål, legger slovaken til.

- Begge lag kan kanskje være fornøyd med ett poeng. Vi ønsket å vinne kampen, men til syvende og sist holdt vi buret rent, og dersom du ikke klarer å vinne er det viktig å ikke tape kampen.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Det er alltid vanskelig på baner som dette, men vi gikk til verket med tro på oss selv etter å ha vunnet to kamper. Vi ønsket å få med oss poeng, for å holde den gode resultatrekken gående, og jeg synes vi kan være fornøyd med måten vi spilte på.

- Vi viste at vi kan konkurrere med hvem det skal være i denne ligaen, uansett om det er på bortebane eller hjemmebane. Nå må vi stå på videre, og bygge videre på denne gode resultatrekken.

- Forsvarsspillet fungerer godt

For tredje kamp på rad fungerte stopperparet Skrtel og Dejan Lovren godt sammen.

- Dejan jobber veldig hardt, og spiller godt. Men dette handler ikke bare om midtstopperne. Vi forsvarer oss veldig godt som lag, og det er viktig, sier Skrtel.

- Vi angriper sammen, og vi forsvarer oss sammen.

- Måten vi avsluttet forrige sesong på var ikke god. Spesielt det som skjedde i de to siste kampene. Denne sesongen har vi snakket sammen, og slått fast at vi må starte bedre. Vi har gjort det så langt, med sju poeng av ni mulige.

- Men nå har vi lagt denne kampen bak oss. Vi må begynne å forberede oss til kampen mot West Ham på lørdag. Det blir heller ingen enkel kamp, men vi går til verket med tro på oss selv. Vi ønsker å ligge godt an før landskampene.