- Vi kan vinne på Stamford Bridge

Raheem Sterling tror Liverpool kan vinne returkampen mot Chelsea, og ta seg til ligacupfinalen på Wembley, etter 1-1 i den første semifinalen på Anfield i går kveld.

- Vi var selvsagt skuffet over at vi lå under 1-0 til pause. Men vi kjempet videre og spilte tidvis stor fotball. Vi var gode til å holde på ballen og utnytte rommene vi fikk. Vi kunne ha vunnet denne kampen, sier Sterling til Liverpoolfc.com om gårsdagens semifinale.

- Men 1-1 er ikke det verste resultatet vi kunne ha fått. Vi vil være veldig fokuserte neste uke, og vet vi kan vinne på Stamford Bridge. Forhåpentligvis vil vi spille opp mot vårt beste, og få det resultatet vi behøver, legger han til.

- Vi må bare spille vårt vanlige spill, forsøke å holde på ballen, være tålmodige og ikke stresse. Vi vet vi vil få sjanser der.

- Det er opp til oss å beholde fokus de kommende dagene. Nå skal vi spille mot Bolton i neste kamp. Det er den viktigste kampen akkurat nå. Forhåpentligvis kan vi få et godt resultat i den kampen, og så kan vi begynne å tenke på returkampen etter det. Vi må bare spille vårt vanlige spill, og så vil resten gå av seg selv.

Sterling gjorde sitt sjuende mål for sesongen, da han utlignet til 1-1 i annen omgang mot Chelsea.

- Jordan Henderson sentret til meg. Jeg kom til kanten av straffefeltet, og tenkte at jeg ville skyte. Jeg skjøt den inn i nettmaskene, men det var en heldig avslutning. Det var godt å komme på scoringslista og hjelpe laget til å få uavgjort til slutt.

- Vi har et ganske ungt lag. Jeg syntes alle gjorde jobben sin, og vi spilte god fotball til tider. Vi var veldig gode med ballen i beina. Vi viste ikke overdreven respekt for de rutinerte spillerne på Chelseas lag, noe som var flott å se. Forhåpentligvis klarer vi å fortsette slik i neste kamp.

Dette var Sterlings andre kamp etter at han kom tilbake fra sin vinterferie på Jamaica.

- Manageren planla helt fra starten av at jeg skulle få en liten ferie, for jeg har spilt ganske mange minutter. Jeg er tilbake nå, og har fullt fokus på kampene som kommer. Forhåpenligvis klarer jeg å hjelpe laget, gjennom scoringer, målgivende pasninger og andre ting som bidrar til at laget får gode resultater.

(Video med tillatelse fra TV 2)