- Vi må få i gang Anfield

James Milner understreker at det vil være viktig å vinne hjemmekampene i Europa League, og at laget bidrar til å skape kjent stemning på The Kop.

Hvis forhåndstipsene stemmer vil ikke James Milner lede ut Liverpool i kveld, men trolig sitte på benken når avspark foretas mot Sion i Europa League. De røde står foran to hjemmekamper i gruppe B, mot sveitsiske Sion og russiske Rubin Kazan. Milner er opptatt av at det eneste motstanderne får med seg tilbake er et minne om den gode atmosfæren og at det ikke blir noen poeng med i bagasjen.

- Det er opp til oss å få med oss fansen, enten det er ved en takling eller en god pasning, et skudd eller ganske enkelt en bra start på kampen, forklarer Milner til Liverpoolfc.com.

- Støtten vi får her er utrolig og de kan hjelpe oss mye. Atmosfæren som blir skapt på Anfield under disse kveldene i Europa er alltid noe spesielt. Lag som kommer hit vil forhåpentligvis ikke få nyte annet enn atmosfæren.

- Det var en bortekamp og vi tapte ikke, selv om vi gjerne skulle ha startet med en seier, fortsetter James om 1-1 i Bordeaux i Liverpools første kamp i Europa League denne sesongen.

- Det viktigste er å vinne dine hjemmekamper og på den måten skape deg en solid plattform. Jeg er sikker på at vi vil kunne ta poeng borte med det laget vi har.

- Noe annet positivt fra Bordeaux var de unge spillerne som kom innpå og gjorde det så bra. Det er ikke lett, spesielt ute i Europa.

- Det ville vært fint om kunne sikre oss avansement så tidlig så mulig, og trolig kan det også være viktig å vinne gruppa.