- Vi må kontrollere våre følelser

Brendan Rodgers sier at hans spillere må lære av at de har mislyktes tidligere, før semifinalen mot Aston Villa. Hvis en først vinner et trofé vil det gi selvtillit til å vinne flere ganger.

- Jeg tror hva det dreier seg om for oss er at vi greier å kontrollere våre følelser, sier Rodgers før søndagens kamp på Wembley, hvor Liverpool er favoritter til å slå ut Aston Villa og komme seg til finalen i FA-Cupen.

- Det er en semifinale og vi ønsker å komme til finalen, men vi må konsentrere oss om vår prestasjon. Hvis vi gjør det har vi en stor sjanse.

- Jeg er fornøyd med hvordan vi greide å håndtere de to kampene i semifinalen mot Chelsea (i Capital One Cup). De gikk videre, men vi var det spillemessig det beste laget.

- Vi må bare sørge for at vi greier å ta det neste steget. Hvis vi kan greie det, og å vinne et trofé i år, da vil det gi laget enorm selvtillit fremover.

- Jeg tror at dersom du ser tilbake på folk som har vunnet noe innen sport, så vil du se at de har vært nærme flere ganger før de tar det siste skrittet. Hvis du ser på spillere som har vunnet i Champions League, de har også tapt i semifinaler og finaler. Det er en del av den reisen det er å være en vinner, at det å tape sørger for at du blir bedre.

- Alt jeg ber om er at laget viser respekt, svarer Brendan Rodgers til Liverpool Echo om det faktum at hans mannskap leder tabellen over fair play og kanskje er for snille.

- Reglene er som et elastisk bånd. Du kan bøye det, men for meg skal du ikke rive det i stykker.  Jeg vil alltid be mine lag om det, men det betyr ikke at vi er for snille.

Liverpool vil trene på Anfield tidlig på lørdag, da Rodgers ønsker en stille økt med formasjonstrening for det laget som skal spille på Wembley, før de reiser til London.