«Vi må leve opp til intensiteten til våre fantastiske fans»

Jürgen Klopp skriver han aldri vil glemme velkomsten han fikk på sin første kamp på Anfield.

«For det første vil jeg takke alle for den utrolig generøse velkomsten, det var noe veldig spesielt og noe jeg aldri vil glemme. Men enda viktigere var den oppbakkingen dere ga laget fra første minutt til kampen ble blåst av. Dere sto sammen med dem gjennom hele kampen og det gir meg stor oppmuntring for hva vi har i vente i fremtiden: å stå sammen er nødvendig for å få til det vi vil oppnå», skriver Jürgen Klopp i kampprogrammet før sin første hjemmekamp i Premier League mot Southampton.

LES OGSÅ: Før kampen: Liverpool - Southamton

Han skriver at et av målene hans er å utvikle laget slik at det skal bli enda mer underholdende å se Liverpool spille framover. Selv om han understreker at det tar tid, mener han det er essensielt at fansen står bak ham og laget på veien mot målet.

På pressekonferansen etter kampen sa han at 98 prosent av det laget gjorde var ok, men ikke perfekt, mot Rubin Kazan. I kampprogrammet «This is Anfield», forklarer han dette ytterligere.

«De to prosentene som manglet var de avgjørende prosentene, og den var å score på en av de mange, mange sjansene vi skapte. Jeg har stor tillitt til spillerne om at vi vil se flere av de sjansene blir tatt, og det har selvsagt, stor innflytelse på resultatet.»

Klopp avslutter sin kommentar med nok en takk til fansen, og ber de på tribunen gi like mye som på torsdag.

«Da kan vi ikke kreve noe mer av dere. Det er da vår oppgave å matche deres engasjement med hva vi leverer på banen. You'll Never Walk Alone», skriver Klopp.  

LES OGSÅ: Klopp jobber med posisjoner - ikke personer