- Vi må ta vare på sjansene

Liverpools videre skjebne i Capital One Cup og FA-Cup vil bli avgjort over de neste dagene og Brendan Rodgers oppfordrer sine spillere til å bli mer effektive. Pressekonferanse kl 11.00.

De røde spiller i morgen kveld returkamp mot Chelsea i Capital One Cup, hvor belønningen til seierherren er en finale på Wembley, mens det blir omkamp mot Bolton neste midtuke hvor det skal kjempes om adgang til 5.runde i FA-Cupen.

Dette etter at Liverpool spilte 1-1 mot Chelsea på Anfield og 0-0 mot Bolton, i kamper hvor vertene hadde mer enn nok sjanser til å ha vunnet.

- Vår kreativitet var god, det eneste som manglet var den siste beslutningen, eller pasningen, og avslutningen, forklarer Rodgers med tanke på kampen mot Chelsea.

- Vi arbeidet veldig hardt og deres keeper gjorde flere gode redninger. Vi greide bare ikke å finne den avgjørende pasningen.

- Vi har spilt mot Chelsea og Bolton hjemme – Chelsea hadde et skudd og Bolton hadde ingen mellom stengene.

- Det er til spillernes kreditt hvordan de arbeidet defensivt. Du ser at de skaper muligheter for å score, nå behøver vi det lille ekstra som gjør at vi kan utnytte sjansene.

Brendan Rodgers, som fyller 42 år i dag, holder sin pressekonferanse foran returmøtet mot Chelsea kl 11.00 i dag. Kollega Jose Mourinho fyller for øvrig 52 år i dag.