- Vi må tørre å angripe

Neil Lennon, manager hos Bolton, sier at hans mannskap i tillegg til å håndtere en vanskelig motstander i Liverpool ikke må være redde for selv å gå framover. Håper matchvinner er tilbake fra skade.

- Stemningen i troppen er veldig god for tiden, forklarte Lennon til pressen før møtet med Liverpool. Bolton har bare tapt en av de siste 12 liga eller cupkampene, og har klatret på tabellen etter at tidligere Celtic-manager Neil Lennon tok over.

- Jeg tror det var viktig at vi vant mot Sheffield Wednesday sist helg for å holde momentet som vi har bygget opp i ligaen i gang.

- Nå har vi denne storkampen å se fram til. Det vil bli som en friuke for spillerne, de kan se fram mot det og glede seg til utfordringen som ligger foran dem.

- Det gjelder imidlertid ikke bare spillerne, hele klubben vil få en smak av det fine selskap igjen noe som er fantastisk.

- Jeg så Liverpool spille mot Chelsea på tirsdag og synes de var eksepsjonelle mot det laget jeg mener er best i England for øyeblikket. Vi vet at vi er nødt til å være på vårt absolutt beste for å kunne håndtere det.

- Vår innstillingen kan heller ikke bare være at vi skal tåle det som blir sendt mot oss, men vi må selv skape sjanser mot dem. Du kan ikke bare sitte tilbake hele tiden mot lag som Liverpool. Hvis de greier å bryte deg ned må vi ha en plan for hvordan vi skal komme tilbake i kampen igjen.

- Vi reiser til Anfield for å gi dem kamp og for å gi dem problemer.

- Jeg tror ikke størrelsen på kampen vil plage spillerne i det hele tatt. Vi har god atmosfære i flere hjemmekamper i det siste og vi har flere spillere i troppen som har spilt på øverste nivå. Vi har også Emile Heskey og Eidur Gudjohnsen som bidrar med enorm innflytelse både på og utenfor banen.

I forrige runde av FA-Cupen vant Bolton 1-0 over Wigan, da den unge spissen Zach Clough debuterte med å score seiersmålet. Lennon sier han håper å få Clough klar igjen etter skade til kampen mot Liverpool, mens andre spillere som Lee Chung-Yong og Craig Davies ikke vil bli friskmeldte i tide.

- Vi satte han (Clough) inn mot Wigan i forrige runde og han hadde en fantastisk debut. Med sin kreativitet vil han kunne gi oss det lille ekstra som vi har manglet i det siste.