- Vi må være uforutsigbare

Under dagens pressekonferanse på Melwood var det journalister som ville vite hvorfor Liverpool slo så mange langballer opp mot Christian Benteke mot Stoke. Det hadde Brendan Rodgers en forklaring på.

- Det handler om å være uforutsigbare. Jeg har en måte å jobbe på, men jeg er ikke fastlåst i måten jeg gjør ting på. Det handler om å finne en måte å vinne kampen på, svarte Liverpool-manageren.

- Dersom et lag presser deg høyt, må du av og til gå over og rundt det presset for å vinne kampen, utbroderte han.

- Denne sommeren har vi hentet inn gode spillere for at de skal gi oss variasjonsmuligheter. Dersom du ønsker å slå langt må du ha spillere som kan utføre en slik taktikk. Vi hadde en god sommer der vi hentet inn spillere som kan få langballer til å fungere.

- Det er viktig å bygge opp selvtilliten tidlig i sesongen. For å klare det er det viktig å vinne de første kampene. Hjemmeformen er også viktig, om vi skal bli bedre.

- Mye handler om selvtillit. Har du det, vil det avle suksess. Selvtilliten opparbeider vi oss ved å jobbe hardt og få gode resultater. Vi har et lag som ønsker å dominere kampene, og det vil alltid være tilfelle, og spesielt på hjemmebane.