– Vi må vinne derbyet

Kolo Touré føler at supporterne ikke er fornøyd med laget, og sier de fortjener en seier mot Everton.

I går kveld ledet Kolo Touré laget som kaptein, da det bare ble 1-1 mot FC Sion. Det sveitsiske laget ligger på femteplass i sin hjemlige serie, og det var antydninger til pipekonsert fra The Kop da dommeren blåste av kampen.

 

– Det var en frustrerende kveld for oss. Når du skaper så mange sjanser som det må du punktere kampen. Vi gjorde ikke det bra nok, og slapp inn et billig mål. En feil kan koste deg, og det gjorde det her. Vi endte opp med ett poeng fra en kamp vi skulle ha vunnet, oppsummerte ivorianeren.

 

– Det har skjedd flere ganger denne sesongen. Vi er ikke kliniske nok, og gir så bort enkle baklengsmål. Vi må gjøre det bedre både i forsvar og når det kommer til å score mål.

 

34-åringen hadde en god mulighet til å score sitt første mål for klubben, da han prøvde seg på en volley med ryggen til mål. Et forsøk man på fotballbanen i skolegården trolig måtte ha kranglet mye om for å få kalle brassespark.

 

– Jordon Ibe sa til meg før kampen at jeg kom til å score i kveld, og da jeg så det skuddet gå mot mål trodde jeg at han skulle få rett. Jeg trodde det skulle bli mitt første mål. Det ville ha vært utrolig å score slik foran The Kop. Så klart jeg har trent på brasse! Det var uheldig, og det var ikke vår kveld.

 

Touré føler at laget nå må gi supporterne noe å glede seg over, og slå byrival Everton på søndag.

 

– Nå må vi fokusere på søndag. Dette er derbyet, og det kommer til å bli en stor, stor kamp. Det er et godt tidspunkt for oss til å komme tilbake på vinnersporet, og gi noe tilbake til supporterne.

 

– Vi føler at supporterne ikke er fornøyde med oss for øyeblikket. Da er dette et godt tidspunkt for å vise dem at vi ønsker å glede dem. Vi kan gjøre det om vi slår Everton.

 

Brendan Rodgers opplyste etter kampen at Kolo Touré hadde blitt byttet ut med skade, men det har ikke kommet noen meldinger om skadeomfanget.