- Vi må vise oss fra vår beste side mot Everton

Trener Michael Beale ser frem til kveldens miniderby mellom Liverpool U21 og Everton U21, der han håper at hans gutter skal vise seg fra sin beste side.

Liverpool U21 har vært i god form de siste ukene, og har slått lag som Chelsea og Manchester City. Men det legger ikke trener Beale så stor vekt på foran lokaloppgjøret.

- Form betyr ikke så mye i disse kampene. Noen ganger er det like viktig å holde hodet kaldt. Derfor ønsker jeg at mine spillere skal være veldig fokuserte og målbevisste, slik at vi ikke mister vår identitet ved å spille for tøft, sier Beale til Liverpoolfc.com.

- Det er viktig at vi er tro mot våre grunnprinsipper som spillergruppe, og viser hva vi jobber med hver dag på trening. Det klarte vi i bortekampen mot Manchester City nylig, og også mot Chelsea i forrige uke.

- Det er viktig at vi fortsetter å spille i den stilen, med utmerket angrepsfotball. I de siste kampene mot Everton har vi hatt en tendens til å miste hodet litt. Når du er ung handler det om hvordan du bruker og kontrollerer spenningen et slikt lokaloppgjør innebærer.

- Ja, vi ønsker å trå til og spille opp mot vårt beste, men det handler ikke kun om å brette opp ermene og jobbe så hardt som man kan. Jeg ønsker at vi viser kvalitet. Det blir nøkkelen for oss i kveld.

- Everton er et godt lag som vi har stor respekt for. De har noen strålende unge spillere, som er velkjente på Merseyside. Begge klubber kan være stolte over at vi har gode unge spillere.

Man må tilbake til april 2014 for siste møte mellom klubbene på U21-nivå. Den kampen, spilt i Southport, endte 1-1.

- Banen i Southport var veldig dårlig den kvelden. Det var to lag som kjempet hardt, men kampen manglet kvalitet fordi spillerne var så ivrige. Jeg hadde likt å se at vi opptrådte mer kontrollert i kveld.

- Jeg husker Joao Carlos Teixeira leverte litt magi i forkant av Jordan Lusseys mål. Joao gjør det veldig bra på lån hos Brighton nå. Vi er stolte av ham.

- Dette var også en av de første kampene Jordan Williams spilte på midtbanen for U21-laget, og se hvor langt han er kommet nå. Han har vært på benken for førstelaget de siste kampene.

U21-laget har ti kamper igjen denne sesongen, inkludert kveldens lokaloppgjør.

- Det er mye fokus på U21-kampene nå, ettersom vi dessverre er ute av FA Youth Cup og UEFA Youth League. Vi spiller en kamp hver uke nå fremover, så guttene har mye å jobbe for.

- Det spiller ingen rolle hvor mye du trener, ingenting er bedre enn å spille kamper. Vi spilte ikke kamper jevnlig nok i første del av sesongen, så nå ser vi frem til å spille mange kamper fremover.

- Vi er tre poeng bak teten, men også bare fire poeng over nedrykksstreken, så det er en merkelig liga i år, der alle slår alle. De siste par årene har vi gjort det veldig bra på U21-nivå.

- Vi har sendt ut en rekke spillere på lån denne sesongen, så det viser hvor vårt fokus er. Det handler om at alle våre spillere skal få en fotballkarriere, og forhåpentligvis med Liverpool.

- Sist mandag manglet vi 10 eller 11 spillere fra den faste U21-troppen, og derfor var det ekstra hyggelig med et så godt resultat mot Chelsea. Det mener jeg er god belønning for den enorme jobben som akademistaben og spillerne har gjort.