- Vi malte dem i stykker

Brendan Rodgers var henrykt over innsatsen til sitt eget mannskap, som malte Manchester City i stykker på Anfield i dag, og vant fortjent 2-1.

- Jeg må ta av meg hatten for mine spillere, sier Rodgers til Sky Sports.

- Dette var et strålende resultat, og en like strålende prestasjon. Jeg syntes seieren var velfortjent. Spillerne sto virkelig på og jobbet i dag. Intensiteten i spillet deres var enestående, og kvaliteten på spillet var meget god. Det er jeg veldig, veldig godt fornøyd med.

- Vi kom tilbake fra Tyrkia klokken 04.30 natt til fredag, og var ikke i seng før klokken 06.00. Så spillerne måtte sove hele fredagen. Vi gjorde litt lett arbeid i går, men at de skulle gå ut og spille slik som dette var over all forventning. De malte dem i stykker.

- Spillerne presterte virkelig på toppnivå. Jeg beundrer dem for det. De var virkelig fokuserte i denne kampen. De jobbet veldig godt innen systemet, og etter som kampen skred frem skapte vi flere og flere sjanser. 

 - De begrenset et topplag til bare ett skudd på mål, og fortjener all den rosen de får.

- Det ble stilt spørsmål ved karakterstyrken til dette laget i begynnelsen av sesongen, men vi har bare prøvd å finne rytmen og balansen i laget, men vi har hatt lite tid til overs til dette og har hatt mange nye spillere.

- Forvandlingen har ikke bare skjedd av seg selv. De har jobbet hardt for dette, og de har hatt troen på måten de har jobbet på.

- Vi hadde flyt og rytme i spillet vårt. Spesielt i andre omgang. Vi startet bra, og spilte systemet godt. Spillerne har virkelig fått systemet til å fungere for oss, gjennom sine kvaliteter og sin intelligens.

- Vi spedde på dette med intensitet og hardt press, og ga dem aldri ro med ballen. Du må applaudere spillerne for måten de presset ballfører på.

- Når vi begrenser et lag av en slik kvalitet til ett skudd på mål i en kamp de virkelig ønsker å vinne like mye som vi ønsket det, sier det alt om lagånden, karakteren og kvaliteten til mitt lag.

- Nå skal vi bare fokusere på neste kamp mot Burnley. Første del av sesongen var vanskelig for laget, men vi fikk aldri panikk. Vi skal ikke la oss rive med nå heller. Vi skal bare konsentrere oss om neste kamp, og våre egne prestasjoner. Som forrige sesong vil vi forske å komme så høyt på tabellen som mulig.

- Jeg sa det foran denne kampen, og jeg gjentar det, klarer vi å komme inn blant topp fire denne sesongen er det en større prestasjon enn vi gjorde i fjor, tatt den dårlige starten vi hadde i betraktning, og alle de nye spillerne vi hentet inn som trengte tilvenningstid.

- Nå må vi fortsette å plukke poeng, og fortsette å prestere på det samme høye nivået. Det er fortsatt mange kamper som skal spilles.

(Videoer: TV2)