- Vi manglet litt kvalitet

Neil Critchley syntes ikke innsatsen til hans gutter fortjente exit i juniorcupen for Birmingham, men det var en kveld man ikke hadde den lille flaksen som behøvdes for avansement.

- Vi manglet litt kvalitet i den siste tredjedelen, forklarte Critchley etter 2-3 mot Birmingham hvor hans vanligvis så sterke offensive spillere denne gang ikke greide å avgjøre.

- Jeg synes vi hadde full kontroll på 1.omgang, hvor de utlignet på et enslig angrep rett før pause. Vi slapp så inn 1-2 tidlig i 2.omgang og som kom fra svakt forsvarsspill hos oss, men fikk så en fortjent utligning før 90 minutter var omme.

- Sheyi Ojo våknet til liv i 2.omgang og jeg synes han da var banens beste. Dessverre måtte Jerome Sinclair ut med en lårhøne og vi manglet en som kunne sette sjansene inne i feltet.

- Birmingham gjorde det vanskelig for oss med mange mann bak ballen, men jeg synes vi spilte bedre enn i forrige runde mot Derby. Spillerne ga alt de hadde. Vi behøvde litt flaks som vi denne gang ikke fikk.

- Spillerne er langt nede nå, men de som skal oppnå suksess må også tåle skuffelser. De har fortsatt mye å se frem til denne sesongen.