- Vi møter et godt Premier League-lag

Jürgen Klopp oppfordrer sine spillere til å nyte morgendagens kamp mot Tottenham.

Med hele ni spillere på skadelisten, er det en begrenset tropp Jürgen Klopp har å velge fra på White Hart Lane i morgen. Jordan Henderson, Jon Flanagan, Roberto Firmino, Christian Benteke, Jordan Rossiter, Danny Ings og Joe Gomez er definitivt uaktuelle til kampen, og oppgjøret kan også komme for tidlig for Philippe Coutinho og Dejan Lovren.

Dette kan bety at Klopp kun har 17 skadefrie seniorspillere å velge mellom, slik at det kan bli plass til en unggutt eller to på benken.

- Vi må være klare til å jobbe, og vi må være i stand til å nyte kampen. Vi møter et veldig, veldig godt Premier League-lag, som har jobbet sammen lenge, slo Klopp fast under gårsdagens pressekonferanse på Melwood.

- Det ser ut som Spurs er godt drillet, og jobber godt sammen. De har kanskje noen problemer, sliter litt med skader og andre ting, men det er et godt lag.

- Jeg tror vi vet hvordan de ønsker å spille, og det er det viktig å vite. Men det er viktigere at vi analyserer vår egen situasjon.

- Dersom ikke noe spesielt skjer på de neste treningsøktene, vet jeg hvordan vi ønsker å spille. Vi skal bruke de to øktene i dag (torsdag) og i morgen (fredag) til å få en bedre forståelse for dette. Men vi må ikke glemme at det bare er fotball, og noe vi skal nyte.

God organisering

- Alle mine spillere er i stand til å spille veldig god fotball. Det har de gjort tidligere også. Det er grunnen til at de er her. Nå må vi skyte frem brystkassa, løpe, kjempe og skyte, forsvare oss sammen, angripe sammen, og spille den type fotball vi drømmer om.

- Jeg vil se at vi er modigere. Jeg ønsker å se glede i øynene til spillerne. Jeg ønsker å se at de liker det de holder på med. Jeg har sett det denne uken, og det er bra. De er veldig gode gutter.

LES OGSÅ: - JEG VET MYE OM SPILLERNE

- Vi kan ikke drømme oss bort og tro vi vil lykkes i alle situasjoner. Vi må være forberedt på å støte på problemer i løpet av kampen. Men dersom vi er sterke nok til å håndtere de situasjonene som oppstår kan vi holde oss inne i kampen, og klarer vi å holde oss inne i kampen, kan vi vinne kampen.

- Jeg håper vi kan være veldig godt organiserte. Så godt som det lar seg gjøre etter så kort tid. Det er det vi trener for å bli for øyeblikket.

- Spillerne får ikke lov til å tenke kun på de offensive aspektene av spillet. Jeg vet at laget ikke har gjort nok mål så langt. Men vi må først ta tak i det som skjer på den andre siden av banen. Vi må ha stabilitet i de bakre rekker. Det er først da du føler deg fri til å være kreativ. Det er slik fotball fungerer.

- Vi vil vite mer etter denne kampen

- Det er enkelte ting du kan forandre over natten. Du kan endre holdning, og sørge for at du er klar. Men det er alt du kan endre på kort tid.

- Å spille sammen et lag tar tid, det er sikkert. Jeg er ikke interessert i problemene vi kan få i denne kampen. Jeg er ikke det. Dette er en veldig viktig kamp for oss av en grunn, nemlig at vi vil vite mer etter denne kampen.

- Jeg har møtt to typer mennesker denne uken. Flesteparten sier «Vi vil vinne ligaen», og de andre sier «Hva har du oppnådd? Hvorfor er du her?»

- Vi må gjenvinne tilliten blant folk på utsiden. Vi må få mer selvtillit, og stole mer på våre egne egenskaper og vår egen kvalitet. Av og til tar dette en del tid, av og til ikke fullt så lang tid.

- Aston Villa-kampen er et godt eksempel. Milner scoret etter bare et par minutter, og alt endret seg i det øyeblikket. Det er viktig at en tidlig scoring ikke er den eneste måten vi kan føle oss fri på i en kamp, for 0-0 er et helt normalt resultat. Kampene starter alltid på 0-0, så det er helt ok. Du finner en måte å gjøre det på, bare du er tålmodig nok. Du må ikke tenke at dette er som i forrige kamp, det går ikke vår vei. Jeg ønsker å overføre til spillerne at de kan stole på seg selv.

- Vi må ikke være redde for å gjøre feil

- Fotball er et fantastisk spill. Vi elsker det alle sammen. Det kan være spektakulært, det går raskt, det er tøft, det har alt. Men fotball fungerer ikke uten at det gjøres feil. Det har det aldri gjort.

- Som mennesker frykter vi alltid å gjøre feil. Du tenker ikke positivt. Det vi må lære oss er at det ikke betyr noe hvor mange feil du gjør i en kamp, dersom ingen husker dem. Dersom du vinner 4-0 og du gjør fire store feil, er det ingen som husker dem. Dere snakker alltid om feil i England, men det er ikke viktig. Man kan alltid bli bedre.

- I livet må man akseptere at man ikke alltid tar de beste avgjørelsene. Fotball vil fungere dersom du er forberedt på å hjelpe lagkameraten din når han gjør en feil. Det er slik det skal fungere. Vi må være kompakte i vårt spill, taktisk. Dersom avstandene ikke er for store, har du flere muligheter til å spille ballen. Med flere muligheter, kan du utrette noe. Du prøver ikke hele tiden å slå den vanskeligste ballen. Du må lære å løpe og kjempe frem til det øyeblikket du får en mulighet, og når muligheten kommer må du ta den.

VIDEO: SE KLOPPS PRESSEKONFERANSE