- Vi ønsker å lykkes i Europa

Gary McAllister var banens beste sist gang Liverpool vant UEFA-Cupen/Europa League. I morgen sitter han på trenerbenken med ønske om mer suksess for de helrøde.

Da Liverpool vant UEFA-Cupen siste gang, i 2000/01, scoret Gary Macca på straffespark både i semifinalen mot Barcelona og i finalen mot Alaves. Det var også han som sendt innlegget i Dortmund som skaffet Liverpool «Goalden Goal» og en 5-4 seier i sluttkampen. Etter kampen ble skotten kåret til banens beste.

- Etter de erfaringer jeg har med UEFA-Cupen, er det i mine øyne en veldig viktig turnering, sier McAllister til Liverpoolfc.com.

- Det ga meg noen vidunderlige minner og det var en fantastisk finale mot Alaves. Min oppfatning er derfor at vi skal prøve å komme så langt som overhodet mulig.

- Det er mange kamper og jeg er ikke så sikker på at jeg er noen fan av hvordan det er satt opp, men har det først kommet så langt som til kvartfinalen da er det utvilsomt en turnering som er verdt å vinne.

- Liverpool har en historie med å vinne denne turneringen og jeg forbinder Liverpool med suksess i Europa, enten det er den gamle UEFA-Cupen og Serievinnercupen, og som nå er Europa League og Champions League.

- Jeg er sikker på at det er noe som manageren og alle andre her, alle spillerne, ønsker å gjøre det bra i.