- Vi ønsker å skrive historie

Simon Mignolet ser fram til å spille en viktig kamp på Wembley, mot Aston Villa. Han håper at han sammen med sine lagkamerater kan skrive seg inn i historien til den berømte stadion.

- Vi forandret på vårt system og siden nyttår har vi vært veldig solide bakover, forklarte Mignolet da han ble spurt om årsaken til hans gode form siden han kom tilbake på laget. – Vi har forsvart oss bra og gjort en utmerket jobb på dødballer og innlegg inn i vårt straffefelt. Det gjør det mye lettere for en keeper.

- Det er alltid hyggelig å holde buret rent, men det gjør vi som et lag. Det er klart at det er bra for en keeper å ikke slippe inn mål, det er det du alltid prøver på, men det viktigste vil alltid være at laget vinner. I likhet med resten av troppen har jeg mye selvtillit om dagen og det er noe vi ønsker å beholde ut sesongen.

- Vi ønsker å vinne hver kamp framover. Vi ønsker å gjøre det godt i ligaen og vil gjøre det vi kan for å komme inn blant topp fire, men nå er det semifinale i FA-Cupen og vi fokuserer på det.  Vi ønsker å gjøre det best mulig i begge turneringen og det blir som med en mor og en far, du kan ikke velge det ene foran det andre.

- Han (Benteke) har scoret mange mål i det siste og sammen med Agbonlahor er de mye fart på topp, men vi fokuserer mest på hva vi skal gjøre.

- Wembley er en historisk arena og du håper du kan gå utpå der og trives, og forhåpentligvis også selv være med å skape historie. Jeg har spilt der i en vennskapskamp for Belgia mot England, men det blir noe annet å spille en semifinale med din klubb. Sist Liverpool vant FA-Cupen var i 2006 og vi håper å slippe et 10-års jubileum. For meg personlig vil det være hyggelig å bli den første belgiske keeperen som greier det. Det er mulig, men først må vi komme forbi Aston Villa.