- Vi tenker langsiktig

Eierne vil ha et utbygget stadion som er noe «ekte», med varierende priser, og ifølge Tom Werner ønsker de å være knyttet til Liverpool over lang tid.

- Vi er veldig ambisiøse og vi kom til en virkelig utfordring med å løse hva som hadde vært et langvarig diskusjonsemne om hvordan man skulle utvikle Anfield, sier Tom Werner i sitt lange intervju med Liverpool Echo.

- Vi er veldig stolte av den fremgangen vi har gjort og selv har jeg vært spesielt engasjert i at vi fokuserer på ektheten av stadion. Vi ønsker at stadion skal reflektere den rike historien til Liverpool. Det er blitt tatt bilder av dokkene og av rådhuset og designerne har arbeidet med folk som kjenner historien til klubben. Vi ønsker å ha moderne bekvemmeligheter for at folk skal få en hyggelig opplevelse, men det skal også minne folk om de tradisjonene som går helt tilbake til 1890-årene. Bare den siste uka har John og jeg gjort forandringer på prosjektet.

Werner vil ikke gjøre noen lovnader angående en mulig utvidelse om Anfield Road End, men svarer heller på responsen fra fans om at med ny og forbedret TV-avtale er det på høy tid å redusere billettprisene på kampene.

- Jeg er klar over debatten og det samarbeidet som vi har hatt med fansen håper jeg kan fortsette. Jeg ønsker å understreke at vi arbeider mot å ha et større spenn på Anfield slik at det vil være billigere billetter i tillegg til de som blir mer kostbare.

- Jeg har vært involvert i sport over lang tid og vi må sørge for at neste generasjon av fans vil være i stand til å kunne gå og se på fotball. Fokus på barnebilletter er derfor viktig for meg. Vi har redusert sesongbilletter for barn fra hva jeg tror er £250 til £200 og vi vil prøve å øke antallet voksen/barn billetter.

- Vi har sympati for ønsket om at billettene skal være noe folk har råd til siden vi vet at vi er ingen ting uten støtten fra våre fans.

- Jeg tror noen mener vi ikke har så langsiktige planer som jeg selv vet at vi har, svarer styreformannen på det faktum at FSG nå nærmer seg fem år som eiere av Liverpool Football Club.

- Da vi tok over for fem år siden hadde vi tro på at vi kunne styrke klubben både på og utenfor banen. Jeg vet at vi er som en familie og John, Mike og jeg og alle hos Fenway Sports Group er fast bestemt på å gjøre klubben bedre og fortjene støtte fra våre fans verden rundt.

- Dette er en veldig viktig klubb og vi ønsker å være her på lang sikt. Jeg føler at vi styrer i riktig retning, men jeg håper også vi er samarbeidsvillige.