- Vi trenger 74 poeng

Brendan Rodgers mener at Liverpool trenger 74 poeng for å få spille Champions League neste sesong. Det betyr at de røde må plukke 23 poeng av 30 mulige på de ti siste kampene.

Sju seire og to uavgjorte på de siste ti kampene er det Rodgers mener må til skal Liverpool bli blant de fire beste i Premier League.

- Vi har 30 poeng å spille om, og jeg tipper vi vil trenge 23 av de, uttaler Liverpool-manageren til Echo.

- Det viser hvor sterk konkurransen er denne sesongen. Vi har vunnet ni og spilt uavgjort i to av våre siste elleve kamper. Det har vært en flott resultatrekke, men nå må vi fokusere på de ti siste kampene.

- Hvert eneste poeng teller. Vi må være aggressive i vårt spill, og vi må spille perfekt i de siste 10 kampene. Jeg vet spillerne er fokusert på å klare det.

- Erfaringene fra forrige sesong vil hjelpe oss. Vi håndterte presset veldig bra. Vi vant 12 av 14 kamper i innspurten, og vi var uheldige som tapte en av dem. Greit, det var den kampen som var viktigst, men vi tapte ikke fordi vi ikke håndterte presset. Vi var uheldige den dagen.

- Vi slapp inn et mål like før pause, og så helt mot slutten av annen omgang. Vi håndterte presset veldig bra, og vårt spill er basert på det. Vi spiller teknisk god fotball, og det er viktig for lag som gjør det bra i andre halvdel av sesongen.

- Vårt spill er basert på at vi skal klare å håndtere presset, fordi spillerne har mot til å spille, så når de kommer i situasjoner som den vi er i nå, håndterer vi det bra.