- Vi truet de egentlig aldri

Brendan Rodgers var frustrert etter tapet mot Hull. Se video med høydepunktene.

- Vi hadde ballen mye, men var egentlig aldri nær å score. Vi hadde noen gode sjanser og noen gode oppbygginger, men vi truet de egentlig aldri i boksen, sa Rodgers etter det pinlige 1-0-tapet for Hull.

Han var også skuffet over baklengsmålet etter 37 minutter, der Michael Dawson fikk stå helt alene inne i felte og nikket ballen forbi Simon Mignolet. På TV-bildene ser man at Mario Balotelli opphevet offsiden.

-  Alt i alt var dette frustrerende

- Jeg er skuffet over målet. Vi hadde mange inne i boksen, men vi kom ikke ut i riktig linje. Han var onside. Alt i alt var dette frustrerende. For vi hadde ballen nok til å lage flere sjanser, sa Rodgers.

Han fikk igjen spørsmål om Champions League spill neste sesong, noe som nå aller mest er en matematisk teori. Men Rodgers liker dårlig å innse nederlaget.

- Jeg blir spurt om dette hver eneste kamp. Og det er vel fordi man ser det blir vanskelig. Vi kan ikke tenke på det slik, vi kan bare fokusere på neste kamp, sier Liverpool-manageren. 

Med fire kamper igjen står Liverpool nå med 58 poeng, og har fortsatt 5. plassen. Like mange poeng har Tottenham på 6. plass, mens Manchester United på 4. plassen har 65 poeng.

- Nå må vi snu dette

I intervjuet etter kampen, får Rodgers også spørsmål om denne sesongen måtte gå som den gjorde, med Suarez solgt og Sturridge skadet store deler av sesongen.

- Vi visste det ville bli vanskelig dette året. Vi har scoret 47 mål til nå, på samme tid i fjor var det over 90. Det er realiteten. Vi må jobbe med de vi har. Det er en god gjeng, som jobber hardt hver uke. Etter en vanskelig start, kjempet vi oss oppover tallen igjen, og nå må vi kjempe videre og snu dette, sier Rodgers.

Ifølge Opta ligger Liverpool 34 mål bak det de hadde på samme tid i fjor. 

- Hvor stort slag er det for klubben om det ikke blir Champions League?

- Vi var ute av det i flere sesonger, og vi jobbet hardt for å komme inn i CL igjen sist sesong. Vi mistet nøkkelspillere, og fikk inn mange nye. Så i år ville det uansett bli vanskelig. Men nå må vi avlutte sesongen så godt som vi kan, og forhåpentligvis få inn et par nye spillere som kan heve stallen, sier Rodgers.

Han snakker mer om hva slags spillertyper han ser for seg her.