- Vi vet vi kan vinne

Brendan Rodgers er i kamphumør før returkampen mot Chelsea. Hans lag er i god form, har selvtillit og er best mulig forberedt til slaget på Stamford Bridge.

- I likhet med hver kamp analyser vi hva som skjedde i etterkant, sier Rodgers med tanke på den første kampen mot Chelsea i semifinalen i Capital One Cup.

– Personlig vil jeg se kampen rett i etterkant, enten det er på vei hjem eller like etter at jeg har kommet hjem.

- Jeg vil siden analysere prestasjonen med vår trenerstab og analysepersonell. Vi ser på den taktikken vi hadde før kampen, både defensivt og offensivt, de forandringer som skjedde under kampen, hva våre ideer var og hvor effektive de var.

- Ut fra det ser vi på hvordan kampen gikk. Var det noe som skjedde under kampen som vi behøver å arbeide med? Men også, og som er veldig viktig, hvordan kan vi bli enda bedre på det vi var gode til?

- Dette var en kamp hvor vi var spesielt gode med ballen, vår posisjonering var veldig god, vi dekket de rommene på banen som vi ønsket, og vår angrepstrussel var på et virkelig høyt nivå. Det eneste som manglet var den siste touchen i straffefeltet.

- Jeg vil se på to eller tre lag som de kan komme til å starte med. De spiller nå hjemme og vil kanskje ønske å bytte ut en midtbanespiller med en ekstra angrepsspiller. Det kan igjen gi rom for oss. Som trener vil du hele tiden spørre deg om hva motstanderen kan komme til å gjøre.

- Det er det samme for ditt eget lag, hvilken fasong vil du ha på laget? Hva dersom det ikke går så bra, hvordan kan du forandre og tilpasse deg? Du tenker på struktur og formasjoner, og først og fremst hvordan du kan vinne.

- Den siste beskjeden vil være å gå ut uten frykt. Vi respekterer motstanderen, de har et meget godt lag, men vi har ingen ting å frykte.

- Vi er et lag som er inne i en god periode, vi spiller bra, vi arbeider bra og vi vet at vi kan vinne. Det er nøkkelen.