- Viktig å få organisert forsvaret

Simon Mignolet reflekterer etter 1-4 mot Arsenal, og understreker at feil må rettes opp før en viktig omkamp mot Blackburn i FA-Cupen.

- Vi startet ikke bra nok, etter det kom vi inn i kampen og hadde et par sjanser, men greide dessverre ikke å utnytte dem, forklarer Liverpools keeper til liverpoolfc.com etter tapet på Emirates.

- Siden slapp vi inn tre mål i løpet av kort tid, som i realiteten punkterte kampen. Du går ut til 2.omgang for å spille for din stolthet og forhåpentligvis melde deg på igjen. Vi spilte bedre etter pause, men det er klart at resultatet ble skuffende.

- Du ser alltid på hva som kunne vært gjort bedre og jeg snakker alltid med forsvaret, og på veien tilbake fra Arsenal snakket vi gjennom et par ting.

- Jeg er min egen størst kritiker og du analyserer kampen i etterkant på en kritisk måte sammen med keepertreneren. Du ser i etterkant hva som kunne vært gjort bedre, men jeg ønsker ikke å dvele for lenge ved det.

- Keepertreneren, manageren og fansen har alle oppfordret meg til å bli mer dominerende. Det er noe jeg har prøvd å være etter at jeg kom tilbake på laget, være mer lydhør og hjelpe laget, organisere og være positiv.

- Det å organisere forsvaret er veldig viktig og jeg gjør mitt beste på hver trening for å sørge for at guttene får den informasjonen de skal ha.

- Det gode med fotball er at det alltid er en kamp like om hjørnet, hvor du kan prøve å rette opp ting.

- Kampen mot Blackburn er enormt viktig, noe vi visste på forhånd. Det vil ikke bli lett og det vil bli en helt annerledes kamp fra den mot Arsenal.

- Vi ønsker imidlertid å gjøre en prestasjon som sørger for at vi kan avansere og få spille semifinale på Wembley.