- Viktig å fullføre skikkelig

Emre Can sier at Liverpool må riste av seg skuffelsen etter tapet i semifinalen mot Aston Villa og fullføre sesongen i Premier League med hevet hode.

De fleste vil forvente at Can spiller fra start mot West Bromwich kl 16.00 i dag, men det er mer usikkert hvor på banen. Enten det er som en av to stoppere, på høyresiden i en bakre treer, som høyreback i en firer bak, eller Brendan Rodgers velger å flytte ham fram på midtbanen.

Manageren kan ønske Jordon Ibe tilbake i troppen, mens Adam Lallana også er aktuell for å spille. På topp hadde Mario Balotelli et brukbart innhopp mot Aston Villa og kan få tillit fra start. Vingbackene Moreno og Markovic var svake på Wembley og spillere som Rodgers kan vurdere å sette ut foran en innspurt i ligaen hvor bare seier er bra nok hvis en skal ha noen forhåpninger om å kunne ta igjen noen blant topp fire.

- Jeg lyver hvis jeg sier at jeg greide å legge det umiddelbart bak meg, det tok et par dager, sier Emre Can til liverpoolfc.com om tapet i semifinalen. – Nå er det viktig for meg å se framover og det gjelder for alle. Dette er noe vi må lære fra.

- Nå er det viktig å fullføre sesongen skikkelig og å vinne neste kamp.

- Dessverre er det ikke lenger i våre hender, men vi ønsker å vinne hver gang og sørge for å holde presset oppe i kampen om å komme inn blant topp fire. Jeg tror fortsatt det er en mulighet.

- I likhet med hver kamp i Premier League vil West Brom bli en vanskelig oppgave for oss. De vil yte hundre prosent og vi har ikke råd til å undervurdere dem. Det er opp til oss å sørge for at vi presterer.