– Viktig seier for oss

Jürgen Klopp var en lettet mann etter 1-0 over Swansea. Han var også glad for å ha Jordan Henderson og Daniel Sturridge tilbake på banen.

– Vi tok en viktig seier, og tok vare på sjansen vi fikk. Vinden gjorde spilleforholdene veldig vanskelige for begge lag, slo Klopp fast til pressen etter kampen.

– Swansea har vært gjennom en vanskelig periode, men jeg syntes de forsvarte seg veldig bra i dag, og var veldig kompakte.

– Vi skapte noen sjanser, og holdt oss inne i kampen, og så gjorde vi et mål. Det var viktig å få to ligaseire på rad nå, sier tyskeren.

Dagens seier betyr at Liverpool klatret til sjetteplass på tabellen, seks poeng bak tetduoen Manchester City og Leicester.

– Det var et godt resultat i en kamp spilt under vanskelige forhold. Vi forsvarte oss godt, og jeg er henrykt over Jordon Ibes defensive innsats. Han tok et stort steg i riktig retning i denne kampen.

– Det var også viktig å få Jordan Henderson og Daniel Sturridge i spill igjen etter langtidsskader. De er to veldig viktige spillere for oss, og vi skal spille svært mange kamper de kommende ukene.

(Video med tillatelse av TV 2)