13 kamper uten tap

Liverpool U18 har spilt 13 strake kamper uten å tape. I morgen er juniorene vertskap for Ipswich Town i 3.runde av FA Youth Cup.

Trent Alexander-Arnold er en av spillerne som gleder seg til cupkampen på Langtree Park i St Helens i morgen kveld.

– Etter hver eneste kamp tenker vi på at vi har forlenget rekken av kamper hvor vi er ubeseiret, men når mandag morgen kommer legger vi dette bak oss og fokuserer kun på neste kamp, sier kapteinen på juniorlaget til Liverpoolfc.com.

– Dette tror jeg er viktig, og en av grunnene til at vi har klart å unngå tap i så mange kamper, legger han til.

– Vi står ikke å applauderer oss selv. Vi ønsker bare å stå på videre, og fortsette denne gode resultatrekken så lenge som mulig. Det er mye karakterstyrke i denne spillergruppen, og vi er veldig målbevisste. Det kan man se hver dag på trening.

– Det er mange vinnerskaller på trening, og vi tar med oss dette inn i kampene. Vi går til kampene og tenker at vi bør vinne, og at vi kommer til å vinne. Vi er aldri i tvil. Vi tenker aldri at vi ikke klarer å vinne.

De samme forberedelsene

Om det er cup eller serie spiller ingen stor rolle for Alexander-Arnold. Målet er uansett det samme.

– Vi forbereder oss på samme måte til en cupkamp som til en ligakamp. Fokus er på kampen vi har foran oss. Vi kan ikke tenke annerledes bare fordi det er cup. Vår tilnærming til kampene er alltid den samme.

– Vi vil forsøke å fokusere på eget spill, og hvordan vi skal spille. Vi kommer ikke til å fokusere på motstanderen.

– Vi ønsker alltid å ha fokus på oss selv og eget spill, for vi ønsker å være det laget som kontrollerer kampen, har ballen mest og som til slutt vinner kampen.

Benyttet i flere posisjoner

17 år gamle Alexander-Arnold har spilt både høyreback, sentral midtbane og høyreving denne sesongen.

– Jeg er blitt benyttet i flere ulike posisjoner, men det spiller ingen rolle hvor jeg spiller for dette laget. Jeg ser alltid positivt på utfordringene jeg står overfor, og føler ikke at det er negativt å bli benyttet i flere ulike posisjoner. Jeg må bare hjelpe laget, i et forsøk på å vinne kampene. Alt handler om laget. Det er hva som betyr noe.

Kampen i juniorcupen i morgen kveld har avspark klokken 20.00. Oppgjøret blir vist direkte på LFCTV, og dermed også på TV 2 Sumo, hvor sendingen starter en halvtime før avspark. Vinneren av oppgjøret får hjemmekamp mot Bristol City eller Cardiff City i 4.runde.