Aguero usikker på formen

Sergio Aguero er fortsatt ikke sikker på om han er i god nok form til å spille mot Liverpool på lørdag.

Citys toppscorer har stått over de sju siste kampene grunnet en skade han fikk under landslagsoppdrag med Argentina i oktober. Denne uken har spissen vært tilbake i full trening, og har forsøkt å komme i form til lørdagens storkamp på Etihad.

– Jeg håper jeg kan spille denne kampen. Jeg gjør alt jeg kan for å bli spilleklar, sier Aguero til Manchester Citys offisielle nettside.

– Det har vært en frustrerende tid, innrømmer mannen som gjorde fem mål på tjue minutter mot Newcastle bare noen dager før han ble skadet.

Ser frem til gjensyn med James Milner

Om han blir i stand til å spille på lørdag, innrømmer Aguero at det blir litt merkelig å skulle spille mot tidligere lagkamerat James Milner. Midtbanespilleren har også slitt med en skade, men har trent for fullt med resten av Liverpool-troppen denne uken.

– Jeg leste at James var uheldig og ble skadet. Jeg håper han blir spilleklar igjen. Han er en god spiller, men det blir merkelig å se ham i et annet lags farger. Han er veldig profesjonell, og jeg er sikker på at han vil gi alt i denne kampen. Det bør bli en god kamp.

– En flott tilvekst for Premier League

– Jürgen Klopp har kommet inn, og er en flott tilvekst for Premier League. Det er flott at de beste spillerne og managerne kommer til England. Det gjør ligaen til den mest interessante i hele verden.

– Klopp gjorde en god jobb i Dortmund, og derfor fikk han jobbe i Premier League. Jeg er sikker på at han vil få den tiden han trenger til å venne seg til forholdene her. Sannheten er at vi alle blir bedre av å møte tøffere motstand.

LES OGSÅ: Milner håper å rekke Etihad-returen