Aktuelt med utlån av Ojo

Liverpool FC vurderer et utlån av Sheyi Ojo. Flere klubber har allerede vist interesse for å låne den 17 år gamle vingen.

Liverpool-ledelsen er imponert over utviklingen som Jordon Ibe har hatt på utlån hos Derby, og ønsker nå å sende Ojo på et lignende låneopphold, melder Liverpool Echo.

League Two-klubben Shrewsbury er blant klubbene som er interesserte, men U21-manager Michael Beale sier at det er flere klubber høyere i divisjonssystemet som også ønsker å låne Ojo.

- Sheyi spilte ute av posisjon mot Manchester United i går kveld, for å få plass til fem veldig angrepsvillige spillere. Det er mange som er interesserte i å låne ham, bekrefter Beale.

- Folk må huske at Sheyi bare er 17 år gammel. Det er mye han må utvikle i sitt spill. I går kveld møtte han 22 år gamle Paddy McNair, og aldersforskjellen har mye å si.

- Fordi Sheyi er så lovende forventer folk at utviklingen hans skal gå kjappere enn det som er naturlig. Vi vil fortsette å støtte Sheyi, og jeg er sikker på at han vil få sitt gjennombrudd.

- Det er et par klubber høyere oppe i ligasystemet enn Shrewsbury som er interesserte i ham. Vi må sørge for at vi gjør det som er riktig for Sheyi. Dersom han blir lånt ut er det fordi at han skal spille. Han må også ha muligheten til å komme tilbake og spille for vårt U21-lag under låneoppholdet, slik Conor Randall har i forbindelse med sitt låneopphold i Shrewsbury.

- De spillerne vi har lånt ut tidligere har kommet tilbake som bedre spillere. De har blitt mer klar over hva som kreves, og hvordan det er å spille seniorfotball.

- Vi har en veldig god spiller i Sheyi, og han er ikke den eneste. Vi har fire eller fem andre som vi har tro på også. De avgjørelsene vi tar nå er for å hjelpe Sheyi opp på neste nivå. Jeg er glad han er vår spiller, og ingen annens spiller.