Alberto Moreno stortrives under Klopp

Den spanske backen forteller om livet på Merseyside under Jürgen Klopp.

Venstreback Alberto Moreno har blitt fast inventar etter at Jürgen Klopp tok over for Brendan Rodgers. I et intervju med den spanske radiostasjonen Cadena Cope (gjengitt av ibtimes) forteller Moreno om livet under den nye manageren.

Kan være kjedelig

– Med Klopp handler treningene om taktikk, slik at vi er velorganisert og vet hva vi skal gjøre. Vi spiller ikke kamper på trening – alt er taktisk. Det er det han liker og slik han jobber. 
 
– Sannheten er at treningsøktene er litt kjedelige, men det er de som gir resultater.
 
– Klopp ankom med en klar idé. Han forklarte oss at dersom vi taper kamper, vil det være hans feil, men at vi likevel skulle følge det han sa… og nå ser vi at det gir resultater.
 
– Jeg liker stilen hans – det å være aggressiv passer min spillestil. Jeg elsker det faktisk. Stjele ballen, kontre hurtig med alle mann.
 
Moreno er imponert over Klopp, men vil ikke snakke ned Rodgers.
 
 
– Det er bare to år siden vi kom på andreplass, og han er en god trener. Det var en tøff avgjørelse å sparke ham, men nå har vi Klopp og han har bare tapt én kamp siden han kom.
 
– Klopp har gitt oss masse energi og vilje. Han har endre mye, og alle spillerne gir hundre prosent. Vi er på rett sti.
 
– Jeg er seriøs, vi har momentum og rivalene våres taper poeng. Det kan skje – vi kan vinne serien. Jeg sier ikke jeg 100 prosent tror det skjer, men vi kan slåss om seriegullet.

Roser medspillerne

Moreno ble spurt om laget trenger mange forsterkninger.
 
– Vi har Sturridge, Benteke, Firmono – jeg vet ikke om vi kan få noen bedre. Vi har et godt lag. Jeg kan ikke ta transferavgjørelser, men LFC ser alltid ut til å gjøre gode kjøp.
 
Liverpool-backen ser ut til å stortrives i Liverpool. Moreno ble ikke spurt om egen fremtid i klubben.