Aldo med håp om spiss-duo

John Aldridge håper Sturridge og Benteke finner tonen.

Den tidligere Liverpool-spissen John Aldridge mener Christian Benteke jobber hardere, og bare vil bli bedre. Særlig har han merket seg en endring etter Klopp tok over.

Jobber hardere

– I starten av sesongen jobbet han ikke særlig hardt, men man kan se at han nå legger i et ekstra gir for den nye manageren, skriver Aldo i sin Liverpool Echo-spalte.
 
– Når man jobber hardt, får man som oftest betalt.
 
Aldridge tror også Benteke bare vil bli bedre.
 
– Han har ikke funnet maksgiret ennå, men målet mot Bordeaux viser hva man får når man betaler så store summer. Benteke er bare 24 år, så han har mange gode år foran seg – og han sorer jo faktisk i nesten annenhver kamp.
 

Duo på topp

Liverpool har blitt kritisert for å ikke spille like bra hjemme som på bortebane, og Liverpool-legenden tror løsningen kan være å spille både Sturridge og Benteke sammen på topp.
 
– På papiret ser dette ut som et godt partnerskap. Spissene må få flere baller servert i boksen – gjerne fra bredden, mener Aldo.
 
Aldo håper nå Sturridge er ferdig med alle skadene, og klar til å bidra.
– Klubben og Daniel må gjøre alt de makter for å få ham tilbake i form – både mentalt og fysisk. Får de det til, har vi en klassespiller på laget som kan virkelig kan ta laget videre.