Aldridge mener Ings bør erstatte Coutinho

- Han kan faktisk være den perfekte mannen å spille sammen med Benteke mot United.

John Aldridge skriver i sin ukentlige spalte i Liverpool Echo om det pinlige tapet for West Ham. Foruten å skrive om Dejan Lovren og alle feilene i forsvaret, tar han også opp problemene i angrepsspillet til Liverpool.

– Fra et angrepssynspunkt bekymret det meg at vi ikke spilte på Christian Bentekes styrker. Kantspillerne fikk knapt ballen, og fikk den knapt inn i boksen for å servere ham. Når de gjorde det, var det ingen andre der til å hjelpe Benteke. De må komme seg nærmere ham, uansett om det er Coutinho eller Firmino eller hvem som helst.

– Det ene lyspunktet var Danny Ings da han kom inn. Jeg synes han gjorde det veldig bra, skriver John Aldridge.

Philippe Coutinho måtte forlate banen mot West Ham med rødt kort. Og Aldridge mener Ings er mannen som bør komme inn borte mot Manchester United, for å gjøre Liverpool farligere framover.

– Han har definitivt gitt manageren noe å tenke på. Rodgers kan noen ganger bruke han på topp sammen med Benteke, eller til og med bak ham. Det kan være bedre om vi gjør det.

– Han kan faktisk være den perfekte mannen å spille sammen med Benteke mot United. Med Coutinho suspendert er det en plass å fylle, og Ings burde være den som kommer inn og erstatter ham, mener Aldridge. 

LES OGSÅ: Mer enn et gufs