Allen ble historisk

- Det blir ikke bedre enn dette, sier Joe Allen etter å ha vært med å spilt Wales frem til nasjonens første sluttspill siden 1958.

Wales tapte 2-0 i Bosnia i går kveld. Det var det eneste skåret i gleden for dem. Men de ble berget av Kypros, som vant i Israel.

- Det eneste som vi kunne gjort annerledes er å vinne selv, men vi skal ikke la det legge en demper på feiringen og forhindre at vi nyter det vi har oppnådd, sier Joe Allen til Wales Online.

- Det eneste målet vi hadde var å kvalifisere oss til EM-sluttspillet, og du kunne se på reaksjonene til spillerne, staben og fansen hvor mye dette betyr for oss alle, fortsetter midtbanespilleren.

- Vi har hele tiden trodd at vi skulle klare det. Vi har hatt noen tilbakeslag, men vi visste at denne kvalifiseringen var vår sjanse. Alt lå til rette for oss, med spillerne, staben, opplegget og fansen.

- Hver eneste person har gitt 100%, og når du gjør det er du kapabel til å oppnå noe spesielt.

- Det var litt forvirring en periode, for først hadde vi fått høre at Israel lå under, og så de siste ti minuttene var vi ikke sikre på hvordan de lå an, så det ble noen nervøse minutter, men når vi så våre fans feire visste vi at Kypros hadde gjort oss den tjeneste vi hadde håpet på.

- Vi har noen sterke personligheter i garderoben, men vi har alle stått sammen om dette, og ingen av oss vil glemme det.

- Dette øyeblikket skal vi ta vare på. Dette er en av de kveldene vi vil huske for alltid, avslutter Allen.