Allen: - Jeg er veldig skuffet

Joe Allen er lite fornøyd med Liverpools beslutning om å sparke Colin Pascoe.

For et par uker siden ble det kjent at Liverpools assistentmanager Colin Pascoe har mistet jobben i Liverpools trenerteam.

Tidligere har Steven Gerrard uttrykt overraskelse ved den beslutningen. Nå uttrykker også Joe Allen sin misnøye med situasjonen.

Jobbet sammen i ni år

Allen er den av Liverpool-spillerne som har jobbet lengst med Pascoe, og han er ikke veldig fornøyd med avgjørelsen om å gi ham sparken.

- Jeg er veldig skuffet, han er en som har vært veldig viktig i karrieren min. Vi har jobbet sammen i det som må være ni år, så han har spilt en stor rolle i karrieren min, sier Joe Allen til BBC.

Waliseren hadde Pasco som trenger under Rodgers også i Swansea, før de alle tre gikk til Liverpool.

Saken fortsetter under bildet.

FEIRING: James Chester, Neil Taylor og Joe Allen hadde mye å feire etter EM-kvalifiseringen mot Belgia i forrige uke.

Takknemlig

- Jeg er veldig takknemlig for all innsatsen han la inn med meg, og uten hjelp fra noen som Pascoe tviler jeg på at jeg hadde spilt i en klubb som Liverpool, sier Allen, som var Rodgers første signering for Liverpool i august 2012.

Pascoe hadde 12 måneder igjen av kontrakten med Liverpool, da han måtte slutte. Førstelagstrener Mike Marsh, som forsvant samtidig fikk ikke fornyet kontrakten som gikk ut i sommer. 

- Jeg ble overrasket over at Brendan Rodgers gjorde endringer i trenerteamet i Liverpool. Jeg er interessert i å høre hvorfor, har Steven Gerrard tidligere uttalt om situasjonen.

LES OGSÅ: Begynnelsen på slutten for Rodgers