Allen tilbake i lett trening

Joe Allen meldes å være tilbake i lett trening etter sin kneskade, men waliseren er ikke aktuell for spill mot Sunderland i morgen.

Det er Liverpool Echo som melder at Allen har begynt med lett trening, men at han fortsatt er et stykke unna spill for laget.

Midtbanespilleren har ikke vært i aksjon for Liverpool siden tapet for Manchester United før jul. Men denne uken var han i det minste tilbake i lett trening.

Allen har vært mye skadet denne sesongen, og har kun startet 11 kamper så langt. Problemene han sliter med stammer fra skaden han fikk under spill for Wales på en dårlig kunstgressbane i Andorra i september.

- Joe har begynt å trene utendørs nå, og forhåpentligvis vil han kunne slutte seg til resten av gruppen i løpet av neste uke, sier Brendan Rodgers til Echo.

- Han har slitt med kneet i store deler av sesongen. Han følte seg skadefri til å begynne med, men så har skaden plaget ham en periode. Han kom inn i bortekampen mot Leicester, og ble skadet i en takling.

- Vi ønsker å være sikre på at han er skadefri når han kommer tilbake i spill. Vi ønsker ikke at han skal ha føling med skaden, som kan være til hinder for prestasjonene hans.