Andreplassen er innen rekkevidde

Det er nå veldig jevnt i toppen av tabellen, og kampen om CL-plassene hardner til. Brendan Rodgers mener at andreplassen er innen rekkevidde, om man klarer å holde den gode resultatrekken gående.

Liverpool er to poeng bak Manchester United, mens Arsenal og Manchester City er henholdvis tre og fire poeng foran de røde. På søndag kommer Manchester United på besøk til Anfield. En kamp som vil bli uhyre viktig med tanke på hvem som skal få spille i Champions League neste sesong.

- Vi ser veldig frem til den kampen nå. Vi trengte et godt resultat mot Swansea, så det var svært viktig at vi vant kampen, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter Swansea-kampen i går.

- Kampene mot Manchester United er enorme, og flotte kamper å være involvert i. Vi ser frem til å møte dem på hjemmebane.

- Forhåpentligvis vil kampen vise at vi har tatt store steg i riktig retning siden vi møtte dem for noen måneder siden. Jeg må gi honnør til laget for den fremgangen de har hatt.

- Vi er nå i en god posisjon. Det er fortsatt mye jobb som gjenstår, men vi skal restituere oss nå, og bli klare til helgen.

- Målet er å komme så høyt på tabellen som mulig. Alle snakker om fjerdeplassen, men for meg er målsettingen den samme hvert år. Vi må forsøke å komme så høyt som mulig.

- Manchester Citys resultat i helgen har gitt oss muligheten til å bli nummer to. Vi må forsøke å ta med oss den selvtilliten vi har nå inn i hver eneste kamp, og se hvor det bringer oss.

- Vi har sakte men sikkert jobbet oss tilbake mot toppen. Vi visste det ville ta tid, når vi ble liggende så mange poeng etter. Men det at vi nå har vært så stabile over tid er veldig, veldig imponerende. Vi har som sagt forsatt mye arbeid å gjøre, men vi er på riktig vei.