Anfield-helt: – Brendan ønsket meg som trener

Danny Murphy (38) kunne ha blitt Liverpool-trener.

Tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy (38) sto på lista da Liverpools hovedtrener Brendan Rodgers (42) skulle forsterke støtteapparatet tidligere i sommer. Men noen avtale ble det aldri.

– Jeg hadde en samtale med Brendan for noen uker siden. Vi snakket om muligheten om å samarbeide, men samtalen ble aldri til noe konkret, sier Murphy til lokalavisen Liverpool Echo.

Føler seg beæret

I stedet falt valget på Murphys tidligere lagkamerat Gary McAllister (50).

Murphy er beæret over at Rodgers tenkte på ham da han skulle ansette en ny førstelagstrener, men den tidligere Liverpool-stjernen er overbevist om at McAllister er rett mann for jobben.

Les også: McAllister gleder seg til å jobbe

– Gary er en venn av meg. Han er en veldig klok og erfaren trener, og jeg ønsker ham og klubben alt det beste. Det var en ære at Brendan tenkte på meg, og han imponerte meg i samtalene vi hadde, sier Murphy.

Les også: Liverpool bekrefter treneransettelser

Spår bedre sesong

Danny Murphy spilte 249 kamper og scoret 44 mål for Liverpool mellom 1997 og 2004. Nå jobber han som kommentator for BBC Radio, og den tidligere midtbanemannen følger Liverpool tett.

– Liverpool kommer til å gjøre en bedre sesong enn de gjorde i fjor, spår han, ifølge Liverpool Echo.


POPULÆR: Danny Murphy (t.h.), som her feirer med Michael Owen, ble populær på Anfield – blant annet fordi han ofte scoret viktige mål.