Aspas kom inn da Sevilla vant igjen

Liverpool-utlånte Iago Aspas fikk sine første minutter på banen etter lyskestrekken han pådro seg i februar. Divock Origi og Lille tapte, mens Tiago Ilori snublet i kampen om den franske tredjeplassen.

Sevilla vant sin femte kamp bare denne måneden da de slo et sjansesløsende Villarreal i kveld. Iago Aspas satt nok en gang på benken fra start, men fra sidelinja kunne spissen se Coke sende Sevilla foran på Estadio El Madrigal etter en utsøkt hæl-assist.

Sjekk scoringen i vinduet under! Saken fortsetter.

Vitolo doblet ledelsen etter en drøy time, før Aspas endret banen med ti minutter. Det var hans første innhopp siden lysken sviktet borte mot Getafe for seks uker siden. Etter dagens seier ligger Sevilla som nummer fem i den spanske toppdivisjonen, fire poeng bak Atlético Madrid på fjerdeplass.

I Frankrike tapte Lille etter at de hadde tatt ni av ni mulige poeng de siste ukene. Divock Origi startet kampen for bortelaget i Saint-Étienne, men ble tatt av banen etter 68 minutter. Da ledet vertskapet 1–0 på Stade Geoffroy-Guichard. Kvarteret før slutt fastsatte Max Gradel, mannen som scoret det første, sluttresultatet til 2–0.

Origi spilte i sin sjuende serierunde på rad for Lille-laget. Totalt har 19-åringen spilt 25 kamper for den franske klubben i ligaen denne sesongen, og han står så langt med seks scoringer og to målgivende pasninger. Lille ligger på åttendeplass etter 30 runder i Ligue 1.

I går kveld tapte Bordeaux med Tiago Ilori i startelleveren. 22-åringen fra Portugal, som har spilt seg til interesse fra Sunderland og Real Sociedad, så Toulouse ta ledelsen fra stopperplass, men kunne juble for en utlikning før den første halvtimen var passert.

Likevel ble det ingen poeng, for nedrykkstruede Toulouse vant etter en scoring i det 61. minutt. Ilori spilte hele kampen. Bordeaux har nå seks poeng opp til tredjeplasserte Marseille, en plassering som gir kvalifisering til Champions League.