Aspas matchvinner for Sevilla

Iago Aspas fikk en sjelden sjanse fra start i La Liga og scoret seiersmålet like før slutt da Espanyol ble slått hjemme. Tiago Ilori spilte 90 minutter for Bordeaux.

Iago Aspas hadde en svært aktiv kamp på topp for Sevilla, i en fartsfylt kamp hvor vertene ledet 2-1 ved pause og gjestene Espanyol fikk sin keeper utvist mot slutten av 1.omgang.

I 2.omgang presset Sevilla på med Liverpools utlånte angriper i spissen, men ballen ville ikke inn og Aspas skjøt bl.a. i stolpen fra en meter og på blank goal. Utrolig nok utlignet Espanyol, før Iago Aspas fikk mulighet til å vende opp og sende en fin avslutning lavt ned i motsatt hjørne etter 88 minutter. Seiersmål og 3-2 til Sevilla. Han fikk for øvrig også gult kort for å ha vrengt av seg trøya i jubelrusen.

I Ligue 1 spilte Tiago Ilori hele kampen da Bordeaux spilte 1-1 hjemme mot Guingamp.

Elfenbenskysten og Kolo Toure spiller for øvrig i skrivende stund kvartfinale mot Algerie i Afrikamesterskapet. «Elefantene» leder 1-0 etter scoring av Wilfried Bony og kampen kan ses på Eurosport.