Assaidi: «Jeg fikk aldri sjansen»

Oussama Assaidi kritiserer Brendan Rodgers sin transferpolitikk, og mener han aldri fikk sjansen av Liverpool-manageren. Angrer på overgangen.

Forrige uke ble Oussama Assaidi solgt til Al-Ahli for £4,7 millioner. Marokkaneren spilte kun 12 kamper i sin Liverpool-karriere, og bare seks av dem fra start. I ligaen ble det med fire kamper som innbytter for Liverpool etter overgangen fra Heerenveen for £2,4 millioner i 2012, før ferden gikk videre på to utlån til Stoke City.

 

Nå kritiserer 26-åringen Brendan Rodgers og Liverpool, og mener han aldri fikk sjansen i den helrøde drakta.

 

- For å være ærlig fikk jeg aldri en sjanse i Liverpool. Dersom en ser på kampene jeg spilte, synes jeg ikke jeg gjorde det så verst, sier Assaidi ifølge Liverpool Echo.

 

- Liverpool er en stor klubb som prøver å kjøpe, kjøpe, kjøpe, men de kjøper ikke alltid de rette spillerne. De ser mot store navn, men store navn er ikke alltid det du må se etter, fordi mindre navn er noen ganger bedre. Men de kjøper store navn for store penger, og må bruke dem.

 

- Slik fungerer det i Europa. Du må være litt heldig. Jeg kom fra en liten klubb i Nederland, og tok et stort steg for å gå til Liverpool, fordi de sa jeg var en god spiller og ville få sjansen, men jeg fikk ikke sjansen.

 

- Jeg hadde ønsket å gå til Ajax etter Heerenveen, og kanskje etter Ajax kunne jeg gått til en større klbub som Liverpool. Kanskje det var feil å gå til Liverpool tidlig.