Avfeier påstander om krisemøte i klubben

Engelsk presse hevdet etter lørdagens nederlag i London at Brendan Rodgers kritiserte flere spillere for å «ikke spille for ham» under et møte. Sjefen sier det ikke stemmer. Mario Balotelli skal testes.

– Det var ingenting, egentlig. Vi har mange møter her, og dette var ikke noe annerledes. Det handlet om å analysere prestasjonen og se hvor vi står hen. Så tok jeg det videre til spillerne, forteller han til pressen på Melwood.

Nordiren legger til lat slike møter hjalp laget med å slå hardt tilbake og ta poeng i 13 strake seriekamper etter den vonde høstsesongen. Men med tap i de to siste kampene dreier det meste seg nå om å fokusere på mulighetene i FA-cupen fremfor en Champions League-plassering.

– Ingen problemer med moralen

Det er imidlertid ikke noe som gjør holdningen eller innsatsen til spillerne dårligere, påpeker 42-åringen, som nå har ledet de helrøde i 146 kamper siden han ankom fra Swansea for tre år siden.

– Jeg har en herlig gruppe med spillere som jobber knallhardt for meg hver eneste dag, og det kan man se på måten vi spiller på. Vi har kanskje vært under pari i visse deler av spiller, men når det gjelder innsats og arbeidsmoral, er det ganske tydelig at det har vært til stede helt siden jeg kom hit.

– Må vinne resten

I Premier League gjenstår det bare sju serierunder, og avstanden opp til topp fire er blitt mye større i løpet av de siste ukene. Etter kampen mot Arsenal sa manageren at det er «høyst tvilsomt» vi får se Liverpool i Champions League neste sesong, men han vil ikke kalle det umulig.

– Jeg ga et svar som var logisk, basert på matematikken, og med tanke på hvor vanskelig det er, men innstillingen vår er å holde det gående hele veien. Det blir vanskelig hvis lagene over oss ikke gir fra seg poeng, og vi er nødt til å vinne alle våre sju kamper, men det er helt klart noe vi skal prøve på.

Les også: Coutinho: – FA-cuptriumf vil redde sesongen

På spørsmål om nyheter rundt situasjonen til Raheem Sterling, som har vært i søkelyset den siste tiden etter kontraktsforhandlinger og et intervju som ikke var godkjent av klubben, svarer Rodgers at det ikke er noe å tilføye. Kontrakten bør ordnes ved sesongslutt, sier han.

Manageren utelukker heller ikke at Mario Balotelli kan rekke FA-cupmøtet med Blackburn om to dager. Spissen valgte selv å stå over Arsenal-kampen på grunn av en kneskade han fikk på trening før helga, og Rodgers sier italieneren skal gjennomføre noen tester på trening for å se om han blir klar til det viktige oppgjøret.