Avisene: Liverpools sesong lever

Engelske aviser er fulle av lovord om Liverpool etter 2-0 seieren på Villa Park, og mener at Brendan Rodgers sitt mannskap er i ferd med å finne seg selv igjen.

«Det har ikke vært noen overbevisende sesong etter Liverpools høye standard, men en rutineseier over Aston Villa tyder på at det likevel kan ende med Champions League-fotball neste sesong. Man er nå ubeseiret på åtte kamper foran den første semifinalen i ligacupen mot Chelsea. Liverpools sesong lever på flere fronter.»
Telegraph

«For drøy måned siden var Brendan Brodgers under samme press som manageren på motstanderens innbytterbenk nå er under. Liverpool hadde gått på et forsmedelig tap mot Manchester United, og lå langt bak i ligaen, var ute av Champions League og annenhvert spørsmål dreide seg om Mario Balotelli. Etter det tapet på Old Trafford har ikke Liverpool tapt, noe som i stor grad skyldes 3-4-3-formasjonen som Liverpools manager har innført.»
Independent

«Historien har vist at Liverpool slår sprekker når de blir satt under press, og det så ut som de var i ferd med å gi etter for presset også i går. Men Simon Mignolet sto frem. Benteke skjøt knallhardt mot nettmaskene foran Holte End, men Mignolet, som ofte har blitt kritisert for sine tabber, nektet å la ballen gå inn. Dette var mer slik det skal være. Mignolet har hatt en dårlig sesong, og nådde bunnen da han ble vraket til Liverpools bortekamp på Old Trafford i desember. Men denne prestasjonen viste hvorfor Liverpool kjøpte ham. For første gang på lenge utstrålte han autoriteten Liverpools nummer 1 skal ha.»
Daily Mail

«Liverpool var presset tilbake i store deler av annen omgang. I en periode var det både hoder og bein som blokkerte ballen i desperate forsøk på å holde den ute av nettet, og holde nullen. Men de klarte det. Noen ganger handler ikke forsvarsspill om artistiske sklitaklinger. Noen ganger handler det om desperate blokkeringer og kjemping, og å ikke gi etter når motstanderen slår med storslegga.»
Liverpool Echo