Avviser at Gerrard kommer på Liverpool-lån

David Beckham fikk MLS-sjefen til å innse at han ikke ønsker flere utlån av ligaens beste spillere.

Liverpools administrerende direktør Ian Ayre antydet da det ble kjent at Steven Gerrard skulle slutte, at det var mulig med et lån tilbake til Anfield når MLS-sesongen er over og at det til og med hadde vært diskutert.
 
Sjefen for MLS, Don Garber, har liten tro på at det vil skje. 
 
– Jeg tror ikke det. Og jeg har ikke hørt om at noe slikt skal være overveid, sier han ifølge The Telegraph og Express.
 
David Beckham gikk for eksempel på lån til Milan to ganger da han spilte i Los Angeles, og Garber sier han var lite fornøyd med den ordningen.

– David vet veldig godt at jeg ble veldig opprørt da han spilte for Milan etter all oppmerksomheten og engasjementet vi skapte. 

Unikt fotballdrama

– Folk sa: Hva? Spiller han for to lag? Og dere prøver å bygge en sport. Det var en utfordring å få folk til å forstå det. Man innser da at hvis han spiller for Galaxy og Milan sier det mye bra om vår liga. Det er et unikt drama som eksisterer i fotball, men ikke når du spiller i NFL eller baseball.
 
– Men jeg tror ikke vi kommer til å se mange off-season lån i vår liga, spesielt ikke med det jeg vil kalle toppspillerne. Det har vært et par år siden det har skjedd, sier Garber.
 
Han sier også at det har vært diskutert med Premier League å lage en årlig miniturnering i New York mellom Premier League- og FA-cup vinnerne og vinnerne av ligaen og cupen i MLS.