Balotelli vil bli og kjempe for plassen

Mario Balotelli (24) har bestemt seg: Han vender ikke snuten hjem til Italia i januar.

Balotelli har gitt Liverpool-manager Brendan Rodgers beskjed om at han akter å bli og kjempe for plassen på laget. Det skriver lokalavisen Liverpool Echo på sin nettugave fredag kveld.

– Mario ønsker å bli. Han bryr seg om å gjøre det bra for Liverpool, og han ønsker å gjøre det bra.  Det har ikke gått som vi hadde ønsket, men dette er en klubb som gir deg alle muligheter til å skinne. I denne klubben får man betalt for å jobbe hardt. Det har vi sett de siste to og et halvt årene. Spekulasjonene rundt Mario har rast, men han er en spiller vi ønsker å beholde. Vi ønsker ikke å selge ham, sier Rodgers.

Juventus har vært koblet til Balotelli i januar, men trener Massimo Allegri benektet på mandag at Torino-laget vil forsterke stallen med 24-åringen i januar. I stedet har Inter-trener Roberto Mancini, som trente Balotelli både i Inter og Manchester City, gått ut og advart spissen mot å kaste bort talentet sitt.

Balotellis agent Mino Raiola uttalte i sommer at Liverpool var spissens siste sjanse på toppnivå. Tidligere denne uka forsvarte han imidlertid sin klient, som han mener trenger mer tid til å tilpasse seg Liverpool.