Beale fornøyd etter 1-1 mot Spurs

Trener for Liverpool U21, Michael Beale, sa seg meget tilfreds med sine unge spillere og mente at det ikke ville vært ufortjent om hans gutter hadde vunnet.

- Vi var kanskje litt heldige som ikke lå under ved pause, mot et meget bra Tottenham, men etter pause måtte deres keeper ta fram et par utrolige redninger. Spesielt den ene stod jeg selv og applauderte, kommenterte Beale til LFCTV etter 1-1 borte mot Tottenham.

- Vi hadde Yan Dhanda som slå noen utmerkede innlegg og Matthew Virtue som utlignet med en flott scoring. Jeg kjenner Matthew fra mange år tilbake, vi var sammen i Chelsea, og jeg vet han kan score slike mål.

- Jeg er veldig fornøyd med innsatsen til et lag hvor vi har flere som er i sitt første lærlingeår. De har blitt kastet ut i flere vanskelige kamper og håndtert det veldig bra.

- Bakover har vi litt mer rutine med keeper Ryan Fulton og midtstopper og kaptein Dan Cleary, som danner et solid par med Tom Brewitt. Tom er imidlertid også nokså fersk for U21 og dette var igjen en helt ny oppstilling for oss.

- Vi spilte som sagt mot et meget bra lag. Vi kunne veldig fort vunnet med de sjansene vi hadde i 2.omgang, og innerst inne er jeg også litt skuffet over at vi ikke tar med oss alle tre poengene.