Begredelig hjemmestatistikk mot Villa

Aston Villa kommer fra en ligacupseier over naboen Birmingham, og har ikke tapt noen av sine fire siste ligakamper på Anfield.

Man må tilbake til 6.desember 2010 for å finne sist Liverpool slo Aston Villa hjemme på Anfield. Da vant man til gjengjeld med solide 3-0. Det var faktisk på den tiden Roy Hodgson regjerte managerkontoret i L4.

LES OGSÅ: TV2 VISER IKKE LIVERPOOL MOT ASTON VILLA DIREKTE

Deretter er hjemmestatistikken mot Villa begredelig lesning. 1-1 i april 2012, 1-3 i desember samme år, 2-2 i januar 2014 og 0-1 i september i fjor.

Studerte Villa mot Birmingham

- Jeg så Aston Villa i aksjon mot Birmingham i midtuken. Spesielt i andre omgang synes jeg de hadde fin rytme i spillet sitt og spilte god fotball, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers under sin pressekonferanse i dag.

- De har flere talentfulle spillere. De mistet selvsagt noen spillere i sommer, men de har noen veldig gode spillere. Unge Jack Grealish er et talent av ypperste merke, som spiller med stor frihet, er teknisk god og kan komme seg forbi motspillere. Han er en vi må holde øye med, fortsatte Liverpool-manageren.

- Scott Sinclair er en spiller jeg kjenner veldig godt, og jeg er henrykt over at han har klart å få orden på karrieren igjen og få spilletid. Han scorer mål, han er rask, og er rett og slett en kvalitetsspiller.

- Villa har utvilsomt spillere som kan være farlige for oss, så vi vet det blir en vanskelig kamp. Men vi må fokusere på oss selv. Det er viktig at vi spiller vårt eget spill, og forhåpentligvis kan vi få et godt resultat, avsluttet Rodgers.

LES OGSÅ: OGSÅ VILLA SLITER MED SKADER