Bekreftet at Coutinho vil spille

Brendan Rodgers bekreftet at Philippe Coutinho vil være tilbake i startoppstillingen mot Manchester City, etter å ha stått over Besiktas-kampen. Det er imidlertid usikkert om Jordan Henderson kan spille kampen.

Liverpools medisinske stab vil undersøke Henderson foran kampen, meldte Brendan Rodgers under sin pressekonferanse på Melwood i formiddag.

- Troppen blir stort den samme som mot Besiktas. Unge Phil Coutinho er klar, men med resten er situasjonen som den var, uttalte Rodgers.

- Vi vil undersøke en eller to av spillerne som har vært ute, slik som Jordan Henderson. Vi må sjekke Jordan og se hvordan tilstanden hans er.

- Nesten alle spillerne som var tilgjengelige var involvert mot Besiktas, så det ville selvsagt gjøre det vanskelig med tanke på forberedelsene til denne kampen.

- Du trenger ikke sportsvitenskapsfolk for å finne ut at når du kommer tilbake klokken 04.30 natt til fredag, og så har en tidlig kamp på søndag, så vil det være krevende fysisk. Men mentalt er spillerne i god forfatning, og vi ser frem til kampen.